Rólunk

Tisztelt Érdeklődő, kedves Vásárló!                

Szeretettel köszöntelek a PólóKovács weboldalán.

Családi dekor műhelyünk 2014-ben alakult,  fő profilunk az egyedi póló- és ajándék dekorálás. Jelenleg két bolt üzemel PólóKovács név alatt, bajai boltunkban (Baja, Kossuth utca 23.) feleségem, Kindl Dóri, és én szolgáljuk ki partnereink igényeit, míg Bátaszéken (Bátaszék Budai utca 25.) Vörös Júlia grafikus kolléganőnk partner-vállalkozóként viszi az üzletet, és segít be logótervezésnél, különböző grafikai feladatoknál.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években a nagy dekorcégek, komoly webshopok mellett mi is egyre több bizalmat, és ezáltal megrendelést kaptunk magánszemélyektől, cégektől, egyesületektől. És ami még fontosabb, meg is tudtuk tartani Őket partnerként, viszonteladóként, megrendelőként, legyen az a Duna-Dráva Nemzeti Park, a Pécsi Hittudományi Főiskola, a szekszárdi székhelyű Babits Mihály Művelődési Központ, vagy a Pannon Egyetem Georgikon Kara Keszthelyről, de számtalan kisebb-nagyobb céget is említhetnék!

Minden ajándékot, pólót, dekorált terméket olyan igényességgel adunk ki a kezünkből, mintha saját családtagjainknak készítenénk őket ajándékba! A garanciánk személyes jelenlétünk akár itt virtuálisan, akár személyesen Baján vagy Bátaszéken! 

Nálunk nem csak az általunk ajánlott dekorok közül választhatsz, hanem az általad kitalált egyedi ötletet is megvalósítjuk. Ha máshol láttál valamit, ami tetszik, de szeretnél változtatásokat, azt is elkészítjük neked. Áraink ebben az esetben is nagyon kedvezőek.

Fontos tudnod, hogy amennyiben tőlünk vásárolsz, akár itt a webshopban, akár valamelyik boltunkban, a belföldi gazdaságot, magyar vállalkozót, két család munkáját támogatod.

A későbbi közös együttműködésben bízva, további kellemes böngészést kívánok!

Bármi kérdésed van, saját telefonszámomon tudsz elérni!

Üdvözlettel:

Kovács Norbert - PólóKovács
Bolt telefonszáma: +36 30 545 9945

Webáruház készítés